ANUNT IMPORTANT VANZARE IMOBILE BUZIAS

Complex Hotelier Parc *** Conference & Spa

Adresa: strada Avram Iancu, nr. 12, Buzias, jud. Timis, Romania, 305100

Pentru rezervari si informatii ne puteti contacta:
Telefon: +40 758.035.753 / +40 256.321.320
Fax: +40 256.321.923
Email: hotelparc@buzias.ro

 • hotel-parc-buzias-1
  Hotel Parc
 • protocol
  Restaurant Parc
 • spa-buzias-1
  Spa si terapii
 • business-conference-statiunea-buzias-2
  Sala conferinte

VEZI OFERTA GENERALA PENTRU PACHETE DE CAZARE LA COMPLEXUL HOTELIER PARC *** CONFERENCE & SPA!


Rezerva online
ATENTIE! Toate campurile sunt obligatorii!

Complexul Hotelier Parc*** Conference & SPA beneficiază de o poziționare privilegiată, într-o zonă înconjurată de verdeață, puțin poluată și silențioasă din nordul orașului Buziaș, oferind avantaje atât oaspeților cu preocupări în domeniul afacerilor, celor sosiți pentru tratament sau relaxare, cât și persoanelor dornice să viziteze și să cunoască locurile.

Hotelul Parc*** pune la dispoziție 136 de camere (109 camere twin și 27 camere cu pat matrimonial) și 4 apartamente, dispuse pe 3 niveluri.
Cu cele 140 de camere ale sale, Hotelul Parc*** acordă oaspeților posibilitatea de a alege între diverse tipuri de camere: twin, single, apartamente, camere cu balcon/fără balcon, fiecare cu o priveliște minunată asupra parcului și cu dotări menite să aducă un confort sporit fiecărui client: aer condiționat si uscător de păr (doar în apartamente), acces gratuit wireless, televizor, telefon, acces pe bază de card magnetic, baie cu cadă.
Hotelul dispune de propria parcare, păzită pe durata nopții, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Spațiile de cazare ale hotelului sunt completate de către cele destinate alimentației, acestea fiind reprezentate de restaurantul cu o capacitate de 290 locuri și un bar, dar si de către o sală de conferință capabilă să găzduiască evenimente business ce reunesc până la 80 de persoane.
Oamenii de afaceri vor descoperi în Hotelul Parc un partener de încredere în organizarea diverselor evenimente, ei găsind aici o sală de conferință, complet dotată și echipată, acces internet wireless gratuit, cu capacitate 80 de locuri, cât și un centru internațional de conferințe, cu capacitate de 300 locuri, complet dotat și utilat, situat la aproximativ 80 m de hotel.

Persoanele doritoare de mișcare sau relaxare, pot alege dintre spațiile hotelului special amenajate în acest scop: piscina interioară, jacuzzi, sală fitness și saună.
Piscina interioară, cu apă încalzită, are dimensiuni de 24/7 m, regim de adâncime 1,50 m, jocuri de lumini și apă, 2 bazine de jacuzzi (de 4 persoane fiecare) având program de funcționare luni intre orele 12.00 – 20.00, de marti până vineri între orele 08-20, sâmbătă și duminică între orele 10-21.

Se acceptă plata cu card VISA Electron, Master Card şi Maestro.

 
 
Facebook