ANUNT IMPORTANT VANZARE IMOBILE BUZIAS

Prezentare S.C.T.B. Buzias

Societatea Comercială de Tratament Balnear Buziaș S.A. (S.C.T.B. Buziaș S.A.) este o societate privată, care prin excelență, tinde să reintre în clubul select al stațunilor balneoclimaterice europene.
Ca stațiune balneoclimaterică, cu o istorie de peste 190 de ani, pune la dispoziție servicii hoteliere de la 2 pâna la 4 stele, îmbinate cu servicii de sănătate si wellness de înaltă calitate si performanță.
Beneficiind de investiții solide, componente ale strategiei de dezvoltare aferente perioadei 2005 – 2012, managementul societății crează premisele unei noi abordări dezvoltând turismul destinat segmentului business (organizarea de reuniuni, seminarii, traininguri si conferințe).

Prin Hotel Phoenix – Buzias **** Conference, Complex Hotelier Parc ***Conference & Spa si Complex Hotelier Timiș*, societatea pune la dispoziție un număr de 646 locuri de cazare. Toate cele trei unităti hoteliere sunt grupate în aceeași zonă, într-un cadru natural de excepţie, în partea de nord a parcului stațiunii, beneficiind de efectele pozitive ale factorilor naturali de cură (aeroionizarea).

Hotel Phoenix – Buzias **** Conference dispune de o capacitate de 90 de locuri, structurate astfel: 43 de camere cu doua paturi si 2 apartamente cu un dormitor. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi, centru de conferinta si parcare proprie.

Complexul Hotelier Parc *** Conference & Spa (având certificat de clasificare nr. 2035/547/26.04.2010) dispune de 280 de locuri de cazare, structurate astfel: 27 de camere cu pat matrimonial, 109 de camere cu două paturi şi 4 apartamente cu un dormitor. Hotelul are în dotare restaurant, bar de zi, centru spa propriu, piscină semiolimpică cu apă încălzită, o sala de conferință și parcare proprie.

Complexul Hotelier Timiș* (având certificat de clasificare nr. 2036/548/26.04.2010) dispune de 276 de locuri de cazare, structurate astfel: 135 de camere cu două paturi și 3 apartamente cu un dormitor. Hotelul are în dotare restaurant, bar de zi, bază de tratament, 2 săli de conferință și parcare proprie.

Societatea este certificată internațional, beneficiind de un sistem de management integrat al calității serviciilor (SR EN ISO 9001:2008 – standardul de bază al calității), SR EN ISO 22000:2005 – siguranța alimentelor, SR EN ISO 14001:2005 – protecția mediului).
Obiectivele principale asumate de managementul echipei executive, converg către trei direcții principale de acțiune:
A. Dezvoltarea segmentului de business.
B. Dezvoltarea segmentului de sănătate si wellness, în contextul benefic al factorilor balneoclimaterici și al poziției geografice.
C. Promovarea Buziașului ca destinație de agrement și petrecerea timpului liber.

Componența acționariatului societății este formată din persoane fizice și juridice, acționar majoritar fiind S.I.F. Transilvania.

 
 
Facebook