ANUNT IMPORTANT VANZARE IMOBILE BUZIAS

Restaurant Parc ***

restaurant-parc-buziasRestaurantul Parc *** vă oferă o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, reprezentând garanţia unei înalte calităţi gastronomice şi estetice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât şi adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesionişti cu experinţă în domeniul gastronomiei.

Într-o atmosferă distinsă, clienţii noştri se vor delecta cu preparate delicioase, specialităţi româneşti cât şi renumite mâncăruri din bucătăria europeană.
În incinta Restaurantului Parc***, cu o capacitate de 290 de locuri, se pot organiza evenimente de toate tipurile, de la petreceri cu tematica (reuniuni, training, congrese), până la evenimente de familie (nunţi, botezuri, aniversări, banchete). Aflat într-un cadru relaxat, barul din incinta hotelului ofera o gamă largă de băuturi de calitate superioară.
Împreună cu personalul nostru specializat oferim servicii adaptate la necesităţile şi cerinţele clienţilor.

Decorul plin de culoare, ambianţa plină de farmec dar şi mesele savuroase sunt tot atâtea motive pentru a poposi la Restaurantul Parc ***.

De ce să alegeţi Restaurantul Parc *** ? Pentru că prezintă o serie de avantaje: o capacitate de 290 de locuri, o sală elegantă, mobilată cu mult bun gust (care poate fi uşor aranjată şi adaptată oricărui tip de eveniment), poziţionare într-o zonă liniştită a oraşului ceea ce îi conferă un anumit nivel de intimitate şi parcare proprie. În altă ordine de idei, preparatele culinare pot fi un alt atu al restaurantului, meniul fiind desăvârşit cu preparate de sezon, specialităţi ale casei şi deserturi inovative şi delicioase!

 
 
Facebook