Scroll Top

Politica de confidențialitate

Prezenta Informare privind confidentialitatea datelor („Informarea“) se aplica SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA filialelor sale si tuturor hotelurilor din cadrul SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA (denumite in continuare impreuna „noi“ sau „pe noi“). La SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA, facem tot posibilul sa livram produse, servicii si experiente extraordinare. Ne bucuram ca sunteti clientul nostru si pretuim loialitatea dvs. Suntem constienti de faptul ca pentru fiecare client confidentialitatea reprezinta o problema importanta. Am dezvoltat aceasta Informare pentru a explica practicile noastre cu privire la datele personale pe care le colectam de la dvs. sau despre dvs. pe acest site sau prin aplicatiile/formularele noastre, prin comunicari scrise sau orale cu noi, atunci cand vizitati una dintre proprietatile noastre sau din alte surse.

Va rugam sa retineti faptul ca aceasta Informare nu este valabila pentru procesarea de catre noi a datelor personale in numele unor terte parti si conform instructiunilor acestora, cum ar fi companii aeriene, companii de inchiriere de masini sau alti furnizori de servicii, companii care organizeaza sau ofera pachete de concediu, parteneri de marketing sau clienti corporativi (angajatori), turoperatori si agentii de turism.

DATELE PERSONALE PE CARE LE COLECTAM

Exista posibilitatea sa colectam date cu caracter personal la fiecare intalnire sau interactiune cu oaspetii, precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Aceste informatii personale pot include: datele dumneavoastra de identificare; datele dumneavoastra de contact; informatii referitoare la rezervarea, sejurul sau vizita dumneavoastra la o anumita proprietate; participarea la un program in calitate de membru sau la un program de fidelitate; participarea la concursuri, tombole sau programe de marketing (chiar daca nu sunteti cazat la unul din hotelurile noastre);

In plus, colectam si alte informatii personale, in anumite situatii, cum ar fi:

 • Sondaje: Exista posibilitatea sa solicitam date demografice sau alte date personale in cadrul sondajelor efectuate asupra clientilor.
 • Colectarea la locatie: Colectam informatii personale suplimentare in timpul inregistrarii/cazarii la proprietatile noastre, inclusiv informatii care pot fi solicitate de lege. Putem folosi si camere video sau televiziune cu circuit inchis si alte masuri de securitate la proprietatile noastre care pot capta sau inregistra imagini ale oaspetilor si vizitatorilor in locuri publice, precum si informatii asociate locatiei dvs. in timp ce va gasiti pe proprietatile noastre (prin cardurile de acces si alte tehnologii). Este de asemenea posibil sa utilizam televiziune cu circuit inchis si alte tehnologii care inregistreaza audio sau video pentru protectia personalului nostru, a oaspetilor si a vizitatorilor proprietatilor noastre in cazurile permise de lege.
 • Profilurile evenimentelor: Daca planificati un eveniment la noi, noi colectam specificatii privind conferinta sau evenimentul, data evenimentului, numarul de invitati, detalii privind spatiile de cazare, iar pentru evenimentele corporative, informatii referitoare la organizatia dvs. (nume, buget anual si numarul de evenimente sponsorizate pe an). In plus, colectam informatii despre oaspetii care fac parte din grupul sau evenimentul dumneavoastra. Daca ne vizitati in cadrul unui grup, este posibil sa detinem informatii personale despre dumneavoastra pe care ni le-a furnizat grupul si sa va trimitem reclame in urma sejurului dumneavoastra impreuna cu grupul sau in urma participarii la un eveniment, in functie de preferintele dumneavoastra si conform legii. Daca ne vizitati in cadrul unui eveniment, este posibil sa transmitem informatii personale despre dumneavoastra organizatorilor evenimentului, in masura permisa de lege. Daca sunteti organizator de evenimente, este, de asemenea, posibil sa transmitem informatii despre evenimentul dumneavoastra furnizorilor de servicii terti care isi pot face publicitate pentru serviciile lor catre dumneavoastra, in masura permisa de lege.
 • Retelele de socializare: Daca accesati paginile/conturile SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA prin intermediul retelelor de socializare, putem colecta anumite informatii de pe contul dvs. de socializare in functie de setarile retelei de socializare, precum (dar fara a se limita la) locatie, cazari, activitati, interese, fotografii, actualizari ale starii si lista cu prieteni. Va putem permite, de asemenea, sa va inscrieti in concursuri in care trebuie sa furnizati fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastra, pe care le puteti partaja cu persoanele cu care sunteti conectat pe retelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promotii.
 • Website/portal web – www.buzias.ro: Prin intermediul formularului de rezervari online, colectam informatii personale si date de contact: nume, prenume, email, numar telefon. Entitatile din S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., filialelor sale si tuturor hotelurilor din cadrul TRATAMENT BALNEAR BUZIAS prelucreaza datele tale cu caracter personal in scop contractual si legal, iar, in cazul in care ti-ai dat un acord in acest sens la trimiterea rezervarii online, este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate de dumneavoastra si cu acordul dumneavoastra in cazurile necesare, despre produsele si serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), notificari automate, alerte in aplicatie, posta, centrul nostru de asistenta pentru clienti si alte mijloace (inclusiv prin mesagerie la fata locului, de exemplu pe televizorul din camera).

INFORMATII PERSONALE PE CARE LE COLECTAM DE LA TERTE PARTI

Este posibil sa colectam informatii despre dumneavoastra si de la terti, si din alte surse terte care sunt autorizate sa ne transmita datele dumneavoastra (touroperatori). Utilizam si distribuim aceste informatii (si putem adauga aceste informatii la alte informatii pe care le detinem despre dumneavoastra) in scopurile descrise in aceasta Informare.

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE COLECTATE DESPRE DVS.

Folosim informatiile dvs. personale in scopuri diferite, inclusiv pentru a oferi si a personaliza serviciile pe care le solicitati si le asteptati din partea SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA, pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate in camera si oriunde pe proprietatea noastra si a efectua actiuni directe de marketing si promotii, asa cum este prezentat mai jos in detaliu:

 • Administrarea serviciului: Folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a administra sederea dumneavoastra si programele la care participati, inclusiv pentru a va oferi acces la informatiile contului dumneavoastra, cum ar fi stadiul recompenselor si ofertelor pentru care sunteti eligibil; pentru a indeplini servicii care fac parte din astfel de programe; pentru a permite comunicarea directa intre proprietatile din cadrul SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA; si intre portofoliul SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA si dumneavoastra; si pentru a facilita colectarile.
 • Planificarea conferintelor si a evenimentelor: Putem folosi informatiile dvs. personale pentru a va furniza informatii cu privire la planificarea conferintelor si evenimentelor.
 • Marketing si comunicare: Este posibil sa folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a va furniza sau oferi buletine informative, promotii si oferte speciale recomandate, precum si alte mesaje publicitare in functie de orice preferinte privind comunicarea exprimate de dumneavoastra. Folosim informatiile dvs. pentru a furniza mesaje in cadrul sejurului si confirmari pentru rezervari; pentru a va trimite mesaje de marketing; si pentru a desfasura studii, tombole, trageri la sorti si alte concursuri. Putem transmite aceste comunicari prin e-mail, prin posta, prin publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS si MMS), notificari, mesaje in aplicatie si alte mijloace Cu acordul dumneavoastra, folosim continutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente retelelor de socializare pentru a afisa reclame pe site-ul nostru web si in aplicatiile noastre.
 • Imbunatatirea serviciilor: Putem folosi informatiile dvs. personale pentru a imbunatati serviciile SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA si pentru a ne asigura ca site-ul nostru, produsele si serviciile reprezinta interes pentru dvs. Folosim informatiile dvs. personale si pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate in camera si oriunde pe proprietatea noastra.
 • Corectitudinea, analiza si personalizarea datelor: Va putem corobora informatiile personale cu date din surse terte cu scopul de a actualiza si a analiza informatiile dvs. Ne bazam si pe informatii de la terti pentru a putea oferi servicii mai bune si mai personalizate. Spre exemplu, daca va conectati retele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre.

INFORMATIILE PERSONALE PE CARE LE TRANSFERAM

Pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate si a va furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil sa transmitem informatiile dumneavoastra personale furnizorilor nostri de servicii si altor terte parti, dupa cum este prezentat in detaliu mai jos:

 • Evenimente in grup sau intalniri: Daca vizitati SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA in cadrul unui grup sau al unei conferinte, informatiile solicitate pentru planificarea intalnirii si a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor intalniri si evenimente si, daca este cazul, cu oaspetii care organizeaza sau participa la intalnire sau eveniment.
 • Parteneri de afaceri: Ne putem asocia cu alte companii pentru a va furniza produse, servicii sau oferte pe baza experientelor dvs. pe proprietatile noastre si putem partaja informatiile in mod corespunzator cu partenerii nostri de afaceri. De exemplu, va putem aranja inchirierea unei masini sau furnizarea de alte servicii de la partenerii nostri de afaceri si, in consecinta, putem partaja cu acestia datele dvs. Putem partaja informatiile dvs. personale, cum ar fi adresa de e-mail, cu partenerii nostri companii de turism pentru a-i sprijini in evaluarea conformitatii cu politicile de turism sau participarea la planurile tarifare speciale sau pentru a ne implica in marketing in co-branding cu partenerii nostri companii de turism. Putem, de asemenea, lucra cu terti, cum ar fi parteneri companii aeriene sau carduri de credit, pentru a ne permite noua si partenerilor nostri sa furnizam anunturi clientilor nostri comuni. Partenerii nostri va pot furniza oferte mai relevante pe baza informatiilor pe care le transmitem cu privire la experientele dumneavoastra in cadrul proprietatilor noastre.
 • Servicii la locatie: Este posibil sa transmitem informatii personale furnizorilor de servicii la proprietate, cum ar fi servicii de tip concierge, tratamente spa sau cine festive.
 • Furnizorii de servicii: Ne bazam pe terti pentru a furniza servicii si produse in numele nostru si putem partaja informatiile dvs. personale cu acestia, in mod corespunzator. Furnizorii nostri de servicii sunt obligati prin contract sa protejeze informatiile dumneavoastra personale si nu le pot utiliza sau distribui in alt mod, cu exceptia cazurilor impuse prin lege. Cu toate acestea, furnizorii nostri de servicii de detectare a fraudelor pot utiliza, dar nu distribui, informatiile dumneavoastra personale in scopul detectarii fraudelor. Putem folosi furnizori de servicii pentru a va comunica noutati si oferi materiale promotionale si comerciale in numele nostru, inclusiv reclame online si pe mobil personalizate in functie de preferintele dumneavoastra si conform legislatiei aplicabile. Pentru informatii suplimentate, consultati Politica noastra privind cookie-urile. SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA colaboreaza numai cu terti care ofera o metoda de dezabonare de la acest tip de publicitate. Putem partaja informatii cu furnizorii de servicii si pentru a va permite sa creati itinerarii prin selectare site-urilor, activitatilor si restaurantelor din liste personalizate pentru dvs. pe baza preferintelor si a informatiilor obtinute de la terti.
 • Tranzactii comerciale: Pe masura ce ne dezvoltam afacerea, putem vinde, cumpara, restructura sau reorganiza afaceri sau capital, sau putem inceta sa administram sau sa tinem in franciza un hotel care face parte din portofoliul nostru la momentul actual. In astfel de circumstante, SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA poate transfera, vinde sau ceda informatiile colectate, incluzand, fara limitare, Alte informatii (descrise mai jos) si date personale, unuia sau mai multor terti afiliati sau neafiliati in legatura cu aceste tranzactii comerciale. In masura in care legea o impune, vom furniza o notificare a intentiei noastre de a transfera date personale catre terti in acest scop si va vom explica modul in care puteti refuza un astfel de transfer.
 • Altele: Pe langa aceasta, SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA poate dezvalui informatii personale pentru: (i) a respecta legile aplicabile, (ii) a raspunde cererilor guvernamentale sau ale autoritatilor publice, (iii) a proteja drepturile, confidentialitatea, siguranta sau proprietatea SC TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA, vizitatorii site-ului, clientii, angajatii sau publicul, (iv) a ne permite sa gasim remedii disponibile sau sa limitam daunele pe care le putem sustine, (v) a aplica termenii si conditiile site-urilor noastre si (vi) a raspunde la o urgenta.

ALTE INFORMATII

Utilizam module cookie si alte tehnologii (cum ar fi „etichete de pixel“, „semnalizatoare web“, „GIF-uri transparente“, linkuri in e-mailuri, JavaScript, ID-uri de dispozitive atribuite de Google, Facebook, Apple sau tehnologii similare) pentru a colecta aceste informatii. Daca doriti sa stergeti sau sa blocati in orice moment Modulele cookie de pe dispozitivul dvs., puteti actualiza setarile browserului (consultati meniul „ajutor” al browserului pentru a afla cum sa stergeti sau sa blocati Modulele cookie). SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA nu este raspunzatoare pentru setarile browserului dvs. Puteti gasi instructiuni adecvate si simple privind gestionarea modulelor cookie pe diferitele tipuri de browsere la www.allaboutcookies.org. Pentru informatii suplimentate, consultati Politica noastra privind cookie-urile.


INFORMATII SENSIBILE

Termenul „informatii sensibile“ se refera la informatiile privind originea dumneavoastra rasiala sau etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala, informatii genetice, antecedente penale si orice alte date biometrice utilizate in scopul identificarii unice. In vederea furnizarii serviciilor medicale balneare, putem colecta datele dvs de sanatate exclusiv in acest scop. Datele dvs sensibile nu vor putea fi accesate decat de medicul curant. In ceea ce priveste partajarea acestora catre terti, aceasta nu va avea loc decat in baza obligatiilor legale (ex. raportari la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, etc.). Datele dvs sensibile nu vor fi combinate cu alte date personale pe care le colectam.

INFORMATII PERSONALE DESPRE MINORI

Nu colectam in mod constient informatii personale despre persoanele sub 18 ani. In calitate de parinte sau tutore, va rugam sa nu permiteti copiilor sa transmita date personale fara permisiunea dvs.

TEMEIURILE LEGALE ALE PRELUCRARII

Avem mai multe temeiuri legale pentru care colectam informatiile despre care v-am informat mai sus:

 • Pentru a va putea caza, colectam informatiile din fisa de cazare si cele medicale (in cazul serviciilor balneare) si le transmitem autoritatilor in baza unei obligatii legale. Refuzul de a furniza aceste informatii conduce la imposibilitatea de a va presta serviciul;
 • Pentru a va putea oferi serviciile pentru care platiti, inclusiv prin intermediul tertilor cu care colaboram, cat si pentru incasarea platii efective, temeiul prelucrarii este executarea contractului cu dumneavoastra. Refuzul de a furniza aceste informatii conduce la imposibilitatea de a va presta serviciul sau, dupa caz, de a nu putea accepta o anumita metoda de plata sau de a oferi serviciile unui anumit tert;
 • Pentru a va transmite comunicari de marketing – inclusiv prin participarea dumneavoastra activa alaturi de noi pe retelele de socializare, temeiul este reprezentat de interesul nostru legitim, respectiv consimtamantul dumneavoastra, pe care il puteti retrage oricand prin functia de dezabonare la mesajele primite sau prin orice alt mod in care doriti sa ne solicitati oprirea comunicarii cu dumneavoastra; retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
 • Pentru celelalte scopuri mentionate de prezenta informare ne intemeiem pe interesul nostru legal de a tine o evidenta, a imbunatati serviciile noastre si de a coordona activitatea noastra si a tertilor cu care colaboram in furnizarea acestor servicii. In masura in care o anumita prelucrare descrisa in prezenta informare vi se pare disproportionate fata de situatia in care va aflati, va rugam sa ne aduceti de indata la cunostinta acest fapt si vom analiza solicitarea dumneavoastra, urmand a primi un raspuns detaliat.

LINKURI CATRE SITE-URILE WEB SI SERVICIILE TERTILOR

Site-ul nostru si aplicatiile mobile pot contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. In cazul in care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate ale site-urilor pe care le vizitati inainte de a trimite date personale.

SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA se poate asocia cu un numar limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspetilor nostri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidenta termenilor de utilizare si a politicii de confidentialitate ale furnizorilor terti de internet. Puteti accesa termenii si politicile respective utilizand linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitand site-ul web al furnizorului de internet.

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA va lua toate masurile rezonabile pentru: (i) a proteja informatiile personale de accesul neautorizat, de dezvaluire sau de distrugere si (ii) a pastra informatiile personale precise si actualizate dupa caz. Cerem si afiliatilor si furnizorilor nostri de servicii cu care partajam informatii personale sa faca eforturi rezonabile pentru a pastra confidentialitatea informatiilor personale despre dvs. Pentru tranzactiile online, utilizam masuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informatiile personale pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ul nostru. Totusi, din pacate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protectia vietii dumneavoastra private, va recomandam sa nu ne transmiteti numerele cardurilor de credit sau orice alte informatii personale confidentiale prin e-mail.

Nu va vom contacta prin mesaje mobile/text sau prin e-mailuri pentru a va solicita informatii confidentiale sau detalii privind cardul de credit. Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci cand faceti o rezervare.

TRANSFERURI INTERNATIONALE DE INFORMATII PERSONALE

Ne putem asocia cu alte companii din afara Romaniei pentru a va furniza produse, servicii sau oferte pe baza experientelor dvs. pe proprietatile noastre si putem partaja informatiile in mod corespunzator cu partenerii nostri de afaceri. Nu transferam datele dumneavoastra personale in afara Uniunii Europene.

MODIFICAREA SI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de stergere a datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a depune o plangere autoritatii de supraveghere si dreptul de a va adresa justitiei. Ne puteti solicita sa va informam cu privire la datele personale pe care le pastram despre dumneavoastra, iar in cazurile necesare ne puteti solicita sa actualizam, corectam si/sau stergem datele dumneavoastra personale pe care le pastram in baza noastra de date activa. Vom face toate actualizarile si modificarile necesare in timpul specificat de legea aplicabila si, in cazul permis de lege, putem solicita o taxa adecvata pentru a acoperi costurile de a raspunde la solicitare. Va rugam sa transmiteti respectivele cereri in scris, la adresa de e-mail statiune@buzias.ro si la sediul SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA din str. Avram Iancu, Nr.12, Et. P Ap. Cam. 1, Buziaş, Cod Postal 305100, Jud. Timiş. Pentru a va proteja confidentialitatea, putem raspunde la astfel de solicitari la adresa de e-mail pe care ati inregistrat-o sau ne-ati furnizat-o prin alte metode. Retineti faptul ca, in cazul in care faceti o solicitare de stergere a datelor, exista posibilitatea sa nu va putem oferi calitatea si varietatea serviciilor cu care sunteti obisnuit.

De asemenea, in anumite circumstante, in functie de legislatia aplicabila, ne puteti solicita sa incetam transmiterea informatiilor personale despre dumneavoastra catre partenerii nostri de afaceri sau puteti solicita ca SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA sa inceteze utilizarea informatiilor personale despre dumneavoastra, scriindu-ne la adresa de e-mail de mai sus. Vom incerca sa onoram aceasta solicitare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

PASTRAREA DATELOR PERSONALE

Pastram datele dvs. personale pentru perioada necesara realizarii scopurilor explicate in prezenta Informare, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

Vom distruge informatiile dumneavoastra personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite.

Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hartie sau in alt mod, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

ALEGERI – COMUNICARI DE MARKETING

Daca ne-ati furnizat informatiile dumneavoastra de contact (adresa postala, numarul de fax, adresa de e-mail sau numarul de telefon), este posibil sa va informam, in functie de preferintele exprimate de dumneavoastra si cu acordul dumneavoastra in cazurile necesare, despre produsele si serviciile noastre sau sa va invitam la evenimente prin e-mail, publicitate online, retele de socializare, telefon, mesaje text, posta, centrul nostru de asistenta pentru clienti si alte mijloace.

Daca preferati sa nu mai primiti materiale publicitare prin e-mail, puteti opta pentru dezabonare folosind functia de dezabonare din e-mailul pe care il primiti de la noi. Solicitarile de dezabonare pot dura pana la zece zile lucratoare pentru a intra in vigoare.

Pentru a va dezabona de la mesajele text, comunicati la receptia hotelului faptul ca nu mai doriti sa primiti mesaje text din partea hotelului nostru sau raspundeti la mesaj cu textul „STOP”.

MODIFICARI ALE INFORMARII

Exista posibilitatea sa aducem modificari acestei Informari periodic. Daca vom efectua modificari semnificative acestei Informari, vom publica un link catre Informarea revizuita pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar daca v-ati inregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, va vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteti afla data ultimei actualizari a Informarii, consultand link-ul si data de la inceputul Informarii. Orice schimbare a prezentei Informari va intra in vigoare in momentul publicarii Informarii revizuite pe site.

DATE DE CONTACT

SC DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA
Adresa: str. Avram Iancu, Nr.12, Et. P Ap. Cam. 1, Buziaş, Cod Postal 305100, Jud. Timiş
Telefon 0256321060
E-mail : statiune@buzias.ro

INFORMARE ACTIONARI GDPR

SOCIETATEA COMERCIALA DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAS SA denumita in cele ce urmeaza “Societatea”, in calitate de operator de date cu caracter personal, isi asuma prelucrarea datelor cu caracter personal ale actionarilor in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (Regulamentul general privind protectia datelor – denumit in continuare “GDPR”).

Prezenta informare se impune datorita prelucrarii de catre Societate a datelor cu caracter personal ale actionarilor sai, in baza urmatoarelor prevederi legale:
– In conformitate cu prevederile art. 36 din Legea nr. 297/2004 privind piata de capital cu modificarile si completarile ulterioare “toate instrumentele financiare admise la tranzacţionare pe o piaţă reglementată sau în cadrul unui sistem alternativ de tranzacţionare vor fi înregistrate in sistemul depozitarului central care asigură suportul pentru procesarea evenimentelor corporative în conformitate cu prevederile legale, regulile emise de acesta şi contractele încheiate cu emitenţii şi participanţii la sistemul său.”
– In conformitate cu contractul de prestare de servicii de registru incheiat intre Societate si Depozitarul Central, Depozitarul Central este operator fata de datele pe care le proceseaza in vederea prestarii serviciilor de registru, intrucat activitatea de prelucrare a datelor prevazute in Regulamentul GDPR se face in conformitate cu (i) reguli impuse de lege, aplicabile activitatii Depozitarului Central si (ii) reguli proprii cuprinse in Procedurile, Regulamentele, Politicile emise de Depozitarul Central, reguli care se aplica indiferent de vointa emitentului sau indicatiile acestuia legat de metodele de procesare, scopul procesarii sau datele cu caracter personal necesare in vederea prestarii serviciului de registru.

Sectiunea 1. – Prelucrarea datelor personale ale actionarilor

Va informam ca Societatea colecteaza, prelucreaza si stocheaza urmatoarele date cu caracter personal ale actionarului furnizate de catre Depozitarul Central (“Date Personale”), in baza aderarii dumneavoastra la Statutul Societatii in calitate de emitent, astfel cum se completeaza cu dispozitiile legale: nume, prenume, cod numeric personal (CNP pentru detinatori romani sau cod unic similar pentru detinatori straini), seria si numărul actului de identitate, adresa, localitate, unitate administrativ-teritoriala (judet pentru detinatorii romani), tara, cetatenie, telefonul, faxul, adresa de e-mail, date bancare.

Sectiunea 2. – Scopurile in care sunt prelucrate Datele Personale si temeiul juridic al prelucrarilor

Societatea solicita de la Depozitarul Central si prelucreaza datele personale ale Actionarului in urmatoarele scopuri:

1. In vederea platii dividendelor catre actionari. Temeiul juridic pentru aceasta prelucrare este furnizat de art. 6, alin. 1), lit. b) din GDPR, respectiv: prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unui contract.

2. In scopul participarii si exercitarii dreptului la vot in cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor; prelucrarea este necesara in vederea exercitarii drepturilor dobandite ca urmare a detinerii unui numar de actiuni emise de Societate la data de referinta potrivit registrului actionarilor eliberat de Depozitarul Central S.A. Temeiul juridic pentru aceasta prelucrare este furnizat de art. 6, alin. 1), lit. b) din GDPR, respectiv: prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unui contract.

3. In vederea depunerii documentelor contabile ale Societatii la institutiile publice si efectuarii platilor necesare in numele actionarului (ex. impozit pe dividende), pentru respectarea obligatiilor legale ale Societatii. Temeiul juridic pentru aceasta prelucrare este furnizat de art. 6, alin. 1), lit. c) din GDPR, respectiv: prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale pe care le are Societatea conform legislatiei fiscale aplicabile.

Sectiunea 3 – Transferul Datelor Personale ale Actionarului

In cadrul operatiunilor de prelucrare efectuate in scopurile mentionate in cadrul Sectiunii 2 de mai sus, Datele Personale ale Actionarului vor fi transferate doar catre autoritati pentru indeplinirea obligatiilor legale ale Societatii.

Sectiunea 4 – Durata de stocare a Datelor Personale

Datele prevazute la punctul 2 sunt stocate pe perioada determinata de scopul indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii, inclusiv protectia drepturilor actionarilor precum si in scopul evidentelor contabile si legate de relatia cu investitorii.

Sectiunea 5 – Drepturile Actionarului privind protectia Datelor Personale

Va informam ca orice modificari de date personale in registrul actionarilor (schimbări de nume, adresa etc.) se realizeaza numai de catre Depozitarul Central S.A. la solicitarea acționarului/persoanei indreptatite. Drepturile actionarilor exercitate in relatie cu datele inscrise in registrul actionarilor pot fi exercitate doar in relatie cu Depozitarul Central. Drepturile actionarilor exercitate in relatie cu datele provenite de la Depozitarul Central, care se afla in posesia Societatii, pot fi exercitate in relatie cu Societatea.

5.1. Dreptul la informare: dreptul actionarului de a primi informatii privind operatiunile de prelucrare a Datelor Personale efectuate de catre Societate.

5.2. Dreptul de acces: dreptul actionarului de a obtine din partea Societatii o confirmare ca acesta prelucreaza sau nu date cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si furnizarea de informatii privind prelucrarile de date;

5.3. Dreptul la rectificare: dreptul actionarului de a obtine de la Societate, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor inexacte care o privesc sau completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

5.4. Dreptul la stergerea datelor: dreptul actionarului de a obtine de la Societate, fara intarzieri nejustificate, stergerea datelor cu caracter personal care il privesc, atunci cand intervine oricare din urmatoarele situatii prevazute de GDPR:
– datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate de catre Societate;
– datele cu caracter personal ale Actionarului au fost prelucrate ilegal de catre Societate;
– datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine Societatii.

5.5. Dreptul la restrictionarea prelucrarilor: dreptul actionarului de a obtine de la Societate restrictionarea prelucrarilor Datelor Personale in oricare din urmatoarele situatii prevazute de GDPR.

5.6. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul actionarului de a primi de la Societate datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat Societatii, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, cand mijloacele tehnice permit acest lucru. Actionarul are acest drept numai in situatia in care datele au fost obtinute de la actionar, prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul actionarului sau atunci cand prelucrarea se efectueaza prin mijloace automate.

5.7. Dreptul la opozitie: dreptul actionarului de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii efectuate de Societate avand ca temei juridic interesul legitim al acestuia.

5.8. Dreptul actionarului de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri (orice prelucrare automata care utilizeaza datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale actionarului, cum ar fi performanta la locul de munca, preferintele personale, sanatatea etc.), care produce efecte juridice care privesc actionarul sau care il afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

5.9. Dreptul actionarului de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, Actionarul poate trimite o cerere scrisa (i) prin e-mail la adresa: statiune@buzias.ro.

Sectiunea 6 – Alte informatii

Societatea va pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate si rezonabile pentru a proteja Datele Personale ale actionarului impotriva pierderii, utilizarii improprii sau accesului neautorizat, transferului, alterarii sau distrugerii datelor personale si, de asemenea, va mentine confidentialitatea tuturor Datelor Personale primite de la actionar in conditiile mentionate in prezenta informare.

Pentru orice intrebari, solicitari de clarificare, nelamuriri cu privire la informatiile incluse in aceasta informare, actionarul se poate adresa oricând la adresa: S.C. DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A., cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, jud.TIMIȘ.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.